Respirasjonsbehandling


Respirasjonsbehandling

BD samarbeider med kundene for å levere målrettede lungebeskyttende strategier som kan hjelpe sykehus med å redusere kostnader og forekomsten av infeksjoner samt å bedre sikkerheten og tilfredsheten til pasienter med svekkede respirasjonssystemer.

Verden over leverer våre bransjeledende respirasjonsløsninger lungebeskyttende teknologier gjennom hele behandlingskjeden. Ved både sykehus- og hjemmebehandling bidrar vår omfattende portefølje av ventilasjonsprodukter, teknologi og diagnostikkløsninger til å gjøre pasienter og klinikere bedre rustet til å videreutvikle og forbedre kvaliteten på behandlingen og resultatene for pasientene.

BD kan samarbeide med deg om å utvikle en strategi for å oppnå bedre behandling av ventilerte pasienter og pasienter med kroniske luftveissykdommer.

AirLife™-respirasjonsprodukter  

Respirasjonsproduktene AirLife samt et bredt utvalg av produkter fra våre strategiske partnere gjør at vi kan tilby kundene en komplett serie med respirasjonsprodukter.
Lær mer

Ventilasjon  

BD har en lang historie med innovasjon og utvikling innen respirasjonsbehandling. Vi kommuniserer med klinikerne og utruster dem med en produktportefølje som bidrar til å gi bedre pasientresultater gjennom hele behandlingskjeden.
Lær mer

Kardiopulmonal diagnostikk  

BD Respiratory Diagnostics er en mangfoldig organisasjon med over 250 fagfolk fra hele verden. Det er en dedikert og engasjert virksomhet med fokus på fremstilling og markedsføring av avanserte diagnostikkinstrumenter samt støtte knyttet til disse.
Lær mer

Søvndiagnostikk og behandling  

Vi hjelper deg med instrumenter som på en gjennomtenkt måte kombinerer funksjoner og teknologi for å gi bedre pasientresultater. Vårt utvalg av relaterte produkter til søvnbehandling følger dessuten pasienten fra diagnostisering til effektivt gjennomført behandling.
Lær mer

Be om mer informasjon

Brukerstøtte

Produktstøtte

Visualiser dataene

Visualiser dataene

Pasientrisiko og kostnader for respirasjons-sykdommer

Les mer