Ergonomiske instrumenter med ringhåndtak: demonterbare

Grip tak i verktøy med helt spesielle egenskaper

Med Snowden-Pencer™-demonterbare laparoskopiske instrumenter får du nyte godt av ergonomi, slitestyrke og anvendelighet.

Ergonomi
Snowden-Pencers ringhåndtak er en design som fordeler belastningen jevnere, noe som reduserer faren for tretthet i hånden under operasjoner og for nervekompresjon i fingrene. Våre demonterbare instrumenter har dessuten gripevennlige doble utløserknapper som gjør det enklere å montere og demontere dem, og dessuten hindrer utilsiktet demontering av instrumentene.

Slitestyrke
Snowden-Pencers demonterbare laparoskopiske og ergonomiske instrumenter er utviklet for generell laparoskopi med muligheter for å gripe, dissekere og klemme. De har et lett, men sterkt innlegg av wolframkarbid, som sikrer langvarig ytelse. Skaftet er belagt med et dobbelt lag av Halar-isolasjon, som reduserer faren for sprekker og defekter i isolasjonen av skaftet. Disse instrumentene dekkes av en ettårig full service-garanti og livstidsgaranti mot fabrikasjonsfeil. 

Anvendelighet
Snowden-Pencer demonterbare instrumenter kan tas fra hverandre for visuell kontroll under rengjøring og sterilisering – som igjen gir optimal sterilitet.

Den integrerte skrallemekanismen gjør at du enkelt og raskt kan justere skrallen og bruke instrumentet med eller uten skrallefunksjonen. Det ergonomiske ringhåndtaket gjør det dessuten mulig å velge mellom et presisjons- eller håndflategrep.

Be om mer informasjon

Brukerstøtte

Produktstøtte

Be om mer informasjon

Brukerstøtte

Produktstøtte

Ergonomisk ringhåndtak interaktiv gjennomgang

Ergonomisk ringhåndtak interaktiv gjennomgang Podcast

De ergonomiske instrumentene med ringhåndtak støtter laparoskopi med komfort, allsidighet og slitestyrke.

Utforske

Ergonomisk demontering av instrument - video

Ergonomisk demontering av instrument - video Play