Snowden-Pencer™-laparoskopiske instrumenter

Snowden-Pencer™-laparoskopiske instrumenter fra BD er blant de mest avanserte kirurgiske instrumentene som er tilgjengelige i dag.

I over 50 år har Snowden-Pencer-instrumenter kunnet tilby eksepsjonell ytelse og levetid. Vi var den første instrumentprodusenten til å bruke innlegg av wolframkarbid og leder fortsatt utviklingen innen design av laparoskopiske instrumenter.

Våre instrumenter utvikles i samarbeid med ledende kirurger verden over. Våre forsknings- og utviklingsingeniører bruker sine spesialkunnskaper og -ferdigheter til å innlemme kirurgers behov og ideer i unike, innovative kirurgiske instrumenter.

Tenk blått
Ta grep om Snowden-Pencers kirurgiske instrumenter til laparoskopi:

  • ergonomisk utformede håndtak
  • fleksible grep
  • utviklet i samarbeid med kirurger

Hvis du ønsker deg komfort, anvendelighet og slitestyrke, tenk på de ergonomisk utformede instrumentene med blått håndtak fra Snowden-Pencer. Investeringen i instrumenter er dessuten beskyttet av en treårig servicegaranti og livstidsgaranti mot fabrikasjonsfeil.

Ergonomiske instrumenter med ringhåndtak: i én del

Våre ergonomiske instrumenter med ringhåndtak er utviklet i samarbeid med kirurger og tilbyr komfort, anvendelighet og slitestyrke.

Ergonomiske instrumenter med ringhåndtak: demonterbare

Våre anvendelige, ergonomiske kirurgiske instrumenter som kan tas fra hverandre, gir komfort og legger til rette for presisjonsbruk. De er enkle å montere og demontere og kan kontrolleres visuelt under rengjøring.

Ergonomiske instrumenter med rette håndtak og håndtak for pistolgrep

Våre ergonomiske kirurgiske instrumenter med in-line- og pistolgrep åpner for flere typer grep under prosedyrer. Instrumentene er tilgjengelige med en rekke bladtyper, blant annet nåleholdere, klemmer, dissektorer og griperedskaper.

Delvis gjenbrukbar ergonomisk saks

Delvis gjenbrukbar saks, med håndtak til flergangsbruk og blader til engangsbruk, bidrar til å gi klipping av beste kvalitet.

Tradisjonelle instrumenter fra Snowden-Pencer™

Snowden-Pencer tilbyr et stort utvalg av laparoskopiske instrumenter, blant annet fleksible griperedskaper og retraktorer.

Be om mer informasjon

Brukerstøtte

Produktstøtte

Ressursbibliotek for kirurgiske instrumenter

Ressursbibliotek for kirurgiske instrumenter

Det brede spekteret av ressurser kan hjelpe deg å forstå, bruke og dra størst mulig fordel av produktene våre.

Brosjyre

Produktdemonstrasjon

Vis hele biblioteket

V.Mueller-definerende kvalitet

V.Mueller-definerende kvalitet Play

Tenk blått

Tenk blått

Hvis du ønsker deg komfort tenk på de ergonomisk utformede instrumentene med blått håndtak fra Snowden-Pencer™

Be om mer informasjon