Søvndiagnostikk og behandling

Instrumenter som på en gjennomtenkt måte kombinerer funksjoner og teknologi for å gi bedre pasientresultater. Vårt utvalg av relaterte produkter til søvnbehandling følger dessuten pasienten fra diagnostisering til effektivt gjennomført behandling.

SomnoStar™ z4-søvnsystem

SomnoStar™ z4-søvnsystemet har omfattende funksjoner som tillater komplett og grundig diagnostikktesting. Vår integrerte database sørger for detaljert sporing og rapportering for pasienter gjennom hele behandlingsforløpet.

Heldekkende ansiktsmaske i Advantage-serien

Advantage-seriens heldekkende ansiktsmasker fra BD har tredobbel forsegling som er utformet for å gi tre beskyttelsesnivåer mot lekkasje og tilpasse seg pasientenes ansiktsform.

Nesemaske i Advantage-serien

Nesemasken i Advantage-serien fra BD gir deg funksjonsrike alternativer og tar opp minimalt med plass.

CPAP-ekstrafiltre

CPAP-systemer (systemer for kontinuerlig positivt luftveistrykk), oksygenkonsentratorer og nebulisatorer trenger filtre for å fungere trygt.

IQ-nesemaske

IQ-nesemasken fra BD har en fullstendig justerbar forseglingsoverflate som gir deg individuelt tilpasset passform på noen sekunder.

MiniMe™-nesemaske

MiniMe-nesemasken fra BD er det ikke-invasive svaret som er utviklet utelukkende av profesjonelle fagfolk i industrien og roses av utallige leger.

Mojo™ heldekkende ansiktsmaske

Mojo heldekkende ansiktsmaske fra BD har et konturformet skall som følger kurvene i ansiktet, og som bøyer seg enkelt innover og utover for å gi en behagelig passform.

PureSom-hodestropper/hakestropper

PureSom-hodestropper/hakestropper fra BD er laget med Breathe-O-Prene, et pustende materiale som slipper luft igjennom og sørger for at pasientene har det komfortabelt.

Be om mer informasjon

Brukerstøtte

Produktstøtte

Ressursbibliotek for respirasjonsbehandling

Ressursbibliotek for respirasjonsbehandling

Du kan lære beste praksis med de ulike kliniske ressursene våre om sentrale emner i dagens helsevesen, samt få innsikt og ta i bruk innovative løsninger.

Brosjyre

Kasusstudier

Klinisk opplæring

Vis hele biblioteket