Kardiopulmonal diagnostikk

BD Respiratory Diagnostics er en mangfoldig organisasjon med over 500 fagfolk fra hele verden. Det er en dedikert og engasjert virksomhet med fokus på fremstilling og integrering av avanserte diagnostikkinstrumenter samt støtte knyttet til disse.

Våre grensesnitt, databehandlingsmetoder og tjenester innenfor respirasjon, idrettsmedisin, forskning og andre medisinske miljøer støtter et mangfoldig globalt diagnostikkbehov. Komplette produktporteføljer for spirometri/screening, full lungefunksjonstesting (PFT) og metabolsk testing omfatter MicroMedical-spirometre, JAEGER™ MasterScreen™-systemet og Oxycon.

Lungefunksjonstesting (PFT)

Et omfattende produktutvalg av kliniske spirometre, instrumenter for respiratorisk screening, komplette PFT-systemer, filtre/engangsartikler og løsninger for kommunikasjon, sikkerhet og datatilgang for testing av spedbarn, pediatriske og voksne pasienter.

Metabolske enheter – kardiopulmonal belastningstesting (CPET) og ernæring

Testing av kardiopulmonal belastning, kostholdsanalyse, evaluering av fysisk form og sportsprestasjoner – våre systemer leverer data og presenterer dem raskt.

Røykekutt

Enkel og rask håndholdt karbonmonoksidovervåking, som inkluderer produktene Røykkontroll og MicroCO.

EMR/HIS HL7-implementering

Løsninger for kommunikasjon, optimalisert datatilgang, bedre arbeidsflyt og EMR-grensesnitt til sykehus og legekontorer.

Nettverksdrift og databasestøtte

Kardiopulmonal diagnostikk og søvndiagnostikk fra BD yter eksklusive profesjonelle tjenester for flere diagnostikkprodukter fra BD.

Be om mer informasjon

Brukerstøtte

Produktstøtte

Ressursbibliotek for respirasjonsbehandling

Ressursbibliotek for respirasjonsbehandling

Du kan lære beste praksis med de ulike kliniske ressursene våre om sentrale emner i dagens helsevesen, samt få innsikt og ta i bruk innovative løsninger.

Brosjyre

Kasusstudier

Klinisk opplæring

Vis hele biblioteket

Respirasjonsforeninger og -informasjon

Respirasjonsforeninger og -informasjon

Finn en komplett liste over både lokale og internasjonale respirasjonsforeninger, samt annen viktig informasjon om respirasjon.

Les mer