AirLife™-respirasjonsprodukter

Forbruksartikler

Hos BD er vi opptatt av å skaffe klinikere forbruksprodukter av beste kvalitet, som fungerer enten alene eller sammen med vårt utvalg av ventilatorer, inkludert VELA™-ventilatorene. 

AirLife™-forbruksartikler sammen med et bredt utvalg av produkter fra våre strategiske partnere gjør at vi kan tilby våre kunder en komplett serie med respirasjonsprodukter.

AirLife™ lukket sugesystem

AirLife lukket sugesystem fra BD har en Verso™-adapter, som er den mest anvendelige adapteren for sikker og enkel tilgang til den ventilerte pasientens luftveier.

Kontinuerlig forstøver av varemerket AirLife Misty Finity

Misty Finity-forstøvere fra BD gir flere fordeler ved kontinuerlig forstøvingsbehandling gjennom pålitelig, fleksibel og konsistent ytelse.

Forstøver til engangsbruk av varemerket AirLife™ Brand Misty Max 10™

AirLife™ Misty Max 10™ er en økonomisk forstøver til engangsbruk, som gir effektiv behandling av en rekke typer pasienter.

Oksygenartikler til engangsbruk

Vår portefølje av oksygenartikler til engangsbruk, AirLife™, hjelper deg å ivareta alle pasientens behov. Vi tilbyr et omfattende utvalg av nesekatetre, aerosol- og oksygenmasker, oksygenslanger og korrugerte slanger samt koblinger og adaptere.

Be om mer informasjon

Brukerstøtte

Produktstøtte

Ressursbibliotek for respirasjonsbehandling

Ressursbibliotek for respirasjonsbehandling

Du kan lære beste praksis med de ulike kliniske ressursene våre om sentrale emner i dagens helsevesen, samt få innsikt og ta i bruk innovative løsninger.

Brosjyre

Kasusstudier

Klinisk opplæring

Vis hele biblioteket

Respirasjonsforeninger og -informasjon

Respirasjonsforeninger og -informasjon

Finn en komplett liste over både lokale og internasjonale respirasjonsforeninger, samt annen viktig informasjon om respirasjon.

Les mer