Respirasjonsbehandling

BD videreutvikler og kommuniserer med klinikerne og utruster dem med innovative respirasjonsteknologier og tjenester som øker sikkerheten og reduserer utgiftene til behandling. Våre bransjeledende respirasjonsløsninger gir beskyttende lungeteknologier som bidrar til å oppnå positive pasientresultater.

Våre klinisk dokumenterte produkter – blant andre AirLife™-teknologier, MasterScreen™, Vmax™-systemet, JAEGER™, 3100A/B HFOV, Infant Flow™ SiPAP og LTV-ventilatorer – bidrar til å øke sikkerheten og redusere kostnadene.

AirLife™-respirasjonsprodukter

Respirasjonsproduktene AirLife samt et bredt utvalg av produkter fra våre strategiske partnere gjør at vi kan tilby kundene en komplett serie med respirasjonsprodukter.

Kardiopulmonal diagnostikk

BD Respiratory Diagnostics er en mangfoldig organisasjon med over 250 fagfolk fra hele verden. Det er en dedikert og engasjert virksomhet med fokus på fremstilling og markedsføring av avanserte diagnostikkinstrumenter samt støtte knyttet til disse.

Søvndiagnostikk og behandling

Vi hjelper deg med instrumenter som på en gjennomtenkt måte kombinerer funksjoner og teknologi for å gi bedre pasientresultater. Vårt utvalg av relaterte produkter til søvnbehandling følger dessuten pasienten fra diagnostisering til effektivt gjennomført behandling.

Ventilasjon

BD har en lang historie med innovasjon og utvikling innen respirasjonsbehandling. Vi kommuniserer med klinikerne og utruster dem med en produktportefølje som bidrar til å gi bedre pasientresultater gjennom hele behandlingskjeden.

Søk i alle Respirasjonsbehandling produkter

Søk i alle Respirasjonsbehandling produkter

Be om mer informasjon

Brukerstøtte

Produktstøtte

Ressursbibliotek for respirasjonsbehandling

Ressursbibliotek for respirasjonsbehandling

Du kan lære beste praksis med de ulike kliniske ressursene våre om sentrale emner i dagens helsevesen, samt få innsikt og ta i bruk innovative løsninger.

Brosjyre

Kasusstudier

Klinisk opplæring

Vis hele biblioteket

Respirasjonsforeninger og -informasjon

Respirasjonsforeninger og -informasjon

Finn en komplett liste over både lokale og internasjonale respirasjonsforeninger, samt annen viktig informasjon om respirasjon.

Les mer