PleurX™-katetersystem

PleurX™-katetersystemet kan brukes i hjemmet og gir effektiv lindring av symptomer knyttet til tilbakevendende pleural effusjon og malign ascites. Dette klinisk dokumenterte behandlingsalternativet lar pasientene mestre egne symptomer ved periodiske dreneringer i eget hjem med minimal inngripen fra lege.

Ta kontroll

Pasienter som lider av tilbakevendende pleural effusjon og malign ascites, har måttet gjennomleve lange sykehusopphold, ubehag og fravær fra hjemmet med uplanlagte besøk på legekontoret eller akutten for å lindre smerter og ubehag grunnet væskeansamling. Pasientene har nå et alternativ som gjør at de kan ta hånd om symptomene i sitt eget hjem.

PleurX-katetersystemet består av et tunnelert kateter, vanligvis innsatt med poliklinisk prosedyre, og dreneringsflasker med vakuum som gjør at pasienten eller omsorgspersonen kan drenere egen pleural effusjon eller malign ascites i sitt eget hjem. Dette bidrar til å eliminere behovet for sykehusbesøk for gjentatt paracentese eller torakocentese. Med PleurX-katetersystemet kan du hjelpe pasientene med å tilbringe mer tid hjemme og mindre tid på å få plass i timeplanen din for prosedyrebehandling.

Anerkjente resultater

PleurX-systemet har blitt brukt i klinisk sammenheng i over 15 år og har vært gjenstand for over 30 artikler publisert i medisinske tidsskrifter. For behandlingen av tilbakevendende pleural effusjon opplevde opptil 70 % av visse pasientundergrupper (~58 % totalt) spontan plevrodese.1 PleurX-kateteret er også forbundet med lave infeksjonsnivåer (under 3 %),1,2,3 landsspesifikk dekning gjennom forsikring kan gjelde.*

Ressurser for hånden

Opplæringsvideoer, bruksanvisninger og detaljerte brosjyrer.

PleurX-katetersystem

Be om mer informasjon

Brukerstøtte

Produktstøtte