Lagerstyring

Alle klinikere har opplevd det – et lager som plutselig er tomt, og som tvinger klinisk personell til å kaste bort tid på å lete etter forsyninger. Det er ikke bare ubeleilig, men også en risiko for pasientsikkerheten som tar oppmerksomheten bort fra klinisk behandling.

Integrerte analyseløsninger fra BD hjelper deg med å optimalisere forsyningskjeden, unngå tomme lager, lokalisere varer som er utgått på dato, evaluere lagernivåer samt sørge for maksimal effektivitet og nøyaktighet i lagerstyringen.

Enten det er analyse av ytelsen til et helt sykehus, en helseorganisasjon eller spesifikke stasjoner og brukere, kan disse verktøyene hjelpe deg med å fastslå trender og forbedringspotensiale for klinisk, operativ og økonomisk ytelse.


Pyxis™ CathRack-system

Pyxis™ CathRack-systemet fra BD håndterer forsyningene som brukes ved hjertekateterisering og laboratorier for intervensjonsradiologi, slik som pacemakere, implanterbare defibrillatorer (ICD), stenter, karimplantater, katetre og guider.

Pyxis™ SupplyCenter-server

The Pyxis™ SupplyCente-serveren fra BD samler inn data fra Pyxis™-systemer for håndtering av forsyninger på institusjonen din.

Pyxis™ ParAssist-system

Pyxis™ ParAssist håndholdt enhet fra BD samler inn lagerbeholdningsdata ved eksterne eller åpne lagerbeholdningslokasjoner, og integrerer disse med Pyxis™ SupplyCenter-systemet for lagerstyring og datahåndtering eller andre Pyxis{Reg}-teknologier.

Be om mer informasjon

Brukerstøtte

Produktstøtte

"Rapportene er en utmerket tjeneste for sykehusene. Selv om vi sannsynligvis har muligheten til å lage de samme rapportene, har vi sjelden tid "

Sylvia Saint Amand, Pharmacy Business Manager, Southeastern Business Medical Center