Referansemål

Sammenlignende målinger hos andre sykehus innen helseorganisasjonen din kan gi betydningsfull innsikt, og kan brukes som supplerende ytelsesmålinger. Enten du sammenligner ytelse i hele helseorganisasjonen din, eller på nasjonalt nivå, kan referansemåling som bruker integrerte analyseløsninger fra BD, gi ytelsesmål relatert til pasientsikkerhet, lagerstyring og samsvar.

Gjennom en månedlig administrativ rapport for infusjonsanalyse mottar brukere av Alaris™-systemet sammenlignende standardverdier relatert til bruk av Guardrails™-sikkerhetsprogramvare samt alarmoverstyringer.

Kunder av Pyxis MedStation™ har tilgang til sammenlignende målinger via Knowledge Portal. Denne funksjonaliteten gjør at sykehus kan sammenligne ytelse med andre fasiliteter i deres helseorganisasjon i tillegg til opp mot selskapets ytelsesmål.


Guardrails™-sikkerhetsprogramvare for Alaris™ Plus-plattformen

Guardrails™-sikkerhetsprogramvare er et system for medikamentsikkerhet og kvalitetsrevisjon som er spesielt utviklet for infusjoner. Denne teknologien med "smart pumpe" gir deg muligheten til å identifisere, spore og dermed forebygge mange av de mest skadelige feilene ved intravenøs medisinering.

Be om mer informasjon

Brukerstøtte

Produktstøtte

Vi setter sammen store mengder data for travelt helsepersonell, noe som gir konkret informsjon som gjør det enkelt å forbedre ytelsen.