Infusjonsbehandling

Når det gjelder infusjonssikkerhet, vil du ha pålitelige produkter som bidrar til å beskytte deg, klinikerne og pasientene mot sykehusinfeksjoner. Vår omfattende portefølje av infusjonssett og tilbehør kan bidra til å beskytte deg mot både kostnadene og skadene som sykehusinfeksjoner fører med seg.

Klinisk dokumentert tilkoblingsteknologi

Katetre redder mange pasienters liv. Disse patenterte teknologiene kan bidra til å redusere antallet kateterrelaterte blodstrømsinfeksjoner og okklusjoner når de brukes sammen med gode kliniske rutiner. Når du velger produkter som skal beskytte pasientene, må du vurdere de oppnådde resultatene på kort og lang sikt.

Bred portefølje til ethvert klinisk behov

Vår prisbelønte SmartSite™ nålefrie ventil bidrar til å bedre sikkerheten for klinikere og pasienter ved å bidra til å forebygge nålestikkskader. Vår teknologi bidrar til å standardisere Y-porter for administrering via gravitasjons-, sekundær- og forlengelsessett og fremme gode rutiner for aseptisk teknikk og andre typer praksis.

SmartSite nålefri ventil brukes også med Texium™ lukket han-luer i et sikkert, lukket system som beskytter mot eksponering for farlige medikamenter.

Nålefrie systemer og koblinger

Et omfattende utvalg av engangsartikler til medikamentbehandling. IV-infusjonssett, sprøyteforlengelsessett og sprøyter kan alle brukes i forbindelse med våre nålefrie systemer som gir flere sikkerhetsnivåer/-funksjoner.

Ikke-dedikerte IV-sett og tilbehør

I tillegg til det imponerende utvalget av dedikerte sett for pumper under merkenavnet Alaris, tilbyr BD et bredt utvalg av ikke-dedikerte infusjonssett samt et bredt utvalg tilbehør til nesten alle mulige situasjoner i infusjonsbehandling.

Dedikerte engangsartikler

Vi tilbyr et omfattende utvalg av dedikerte engangsartikler av høyeste kvalitet for alle kliniske krav og miljøer.

Nettbasert katalog

Besøk den forbedrede nettbaserte katalogen for å finne den nyeste informasjonen om alle våre IV-produkter.

Be om mer informasjon

Brukerstøtte

Produktstøtte

Nettbasert katalog

Nettbasert katalog

Besøk den forbedrede nettbaserte katalogen for å finne den nyeste informasjonen om alle våre IV-produkter.

Vis katalog

Ressursbibliotek for infusjon

Ressursbibliotek for infusjon

Det brede spekteret av ressurser kan hjelpe deg å forstå, bruke og dra størst mulig fordel av produktene våre.

Brosjyre

Veiledning for bruk

Produktdemonstrasjon

Vis hele biblioteket