Vital Signs

Vital Signs™


Velg økonomiske kliniske engangsartikler og produkter av høy kvalitet

Støtt vitale behov

Anestesilevering

Anestesilevering


Enhetene våre for anestesilevering omfatter nyskapende enheter for luftveistilgang, generelle engangsartikler for anestesi, enheter for perioperativ pasientovervåkning og temperaturløsninger.

Pasientovervåkning

Pasientovervåkning


Produktene våre for pasientovervåkning og tilhørende tilbehør støtter mange merker innen kritisk og akutt pleie, fødsel, intensiv for nyfødte og perioperativ pasientovervåkning.

System for arteriell blodgass

System for arteriell blodgass


Systemene våre for arteriell blodgass bidrar til å ivareta prøvens integritet med en ultratynn, fullstendig dekket nål som minimerer traumet for pasienten, utilsiktede nålestikk og blodsprut.

Om Vital Signs


Vital Signs-produktene våre for anestesilevering, pasientovervåking og arteriell blodgass består av mer enn 5000 nyskapende artikler som bidrar til å forbedre pasientsikkerheten og redusere den totale behandlingskostnaden.

Nyskapningene våre omfatter et av de første sirkelsystemene for anestesi, et av de første LED-systemene for laryngoskophåndtak og -blader og et av de første sirkelsystemene med ett rør og to hulrom

Anestesilevering

enFlow™-væskevarmingssystemet

enFlow-væskevarmingssystemet


enFlow-systemet varmer raskt og automatisk opp blod, blodprodukter og IV-løsninger for å bidra til å levere riktig temperatur på riktig sted og til riktig tid. Systemet gir nøyaktig, fleksibel og rask oppvarming av væske og bidrar dermed til å forhindre hypotermi og forbedre kvaliteten på behandlingen.

Lær mer