Pyxis

Pyxis™


For komplekse utfordringer velger du medikamentstyring for hele organisasjonen

Medikamentstyring

"Vi gikk fra en behandlingstid på 2,5 timer for bestillinger til 16 minutter med Pyxis-produkter."

- Michael Borgmann, spesialist på apotekteknologi, Avera McKennan Hospital og University Health Center

Lagerstyring

Lagerstyring


Med kontinuerlig lagerstyring og enkel tilgang til forsyninger bidrar løsningene våre for lagerstyring til å redusere kostnadene, strømlinjeforme arbeidsflyter og støtte samsvar.

Forsyningsteknologier

Medikamentstyring

Medikamentstyring


Løsningene våre for medikamentstyring tilbyr nyskapende utleverings-, infusjons- og behandlingsstedteknologier som forenkler administrasjon, reduserer kostnadene og forbedrer sikkerheten.

Lær mer

Integrert plattform

Integrert plattform


Plattformen vår innhenter data fra teknologiene våre til et sentralt lager og integrerer medisinske enheter og HIT-systemer for å forbedre sikkerheten.

Arbeidsflyt for intravenøs dosering

Arbeidsflyt for intravenøs dosering


Løsningene våre bidrar til å standardisere arbeidsflyten i infusjonsrommet til det sentrale apoteket for å redusere feil ved intravenøs dosering og ledig tid for apotekpersonell. De bidrar også til å minimere avfall.

Om Pyxis


Pyxis-systemene våre gir omfattende medikament- og forsyningshåndtering for hele sykehuset og sykehusgrupper. Ved å bidra til å strømlinjeforme arbeidsflyten, forbedre økonomiske resultater og tilrettelegge for forskriftsmessig samsvar kan de gi bedre medikamentsikkerhet og pasientpleie.

Lær mer om Pyxis-produkter