JAEGER<sup>®</sup>

JAEGER™


JAEGER er et globalt, velkjent merke innen respirasjonsdiagnostikk og står for spirometri, kroppspletysmografi, SB-diffusjonsmåling, provokasjon og kardiopulmonal belastningstesting.

Over 60 års erfaring innen utvikling av kardiopulmonal diagnostikk Nyskapning og kvalitet

- Laget i Tyskland

Om JAEGER


I 1954 grunnla Erich Jaeger selskapet JAEGER i Würzburg i Tyskland. Han var opptatt av å fremme presise teknologiske utviklinger, spesielt innen databehandling, og ble kjent som en pioner innen moderne diagnose av pulmonal funksjon blant medisinske spesialister.

Takket være engasjementet hans anses kroppspletysmografi, som da var ukjent, nå som en av de viktigste målingene av lungefunksjon over hele verden.

I dag er JAEGER en del av BD-selskapet og viderefører noen av de samme grunnleggende prinsippene som inspirerte Erich Jaeger på 1950-tallet. BDs avdeling for respirasjonsdiagnostikk (RDx) er aktiv i over 120 land og har fremdeles hovedkontor i Würzburg i Tyskland i tillegg til USA. Det er et selskap med over 60 års erfaring innen nyskapende, robuste løsninger for respirasjonsfunksjonstesting.

Relaterte koblinger


Respirasjonfunksjonstesting (PFT)

Respirasjonfunksjonstesting (PFT)

Omfattende produktserie med spirometre, komplette PFT-systemer og filtre/engangsartikler for testing av spedbarn, barn og voksne.

Metabolske enheter – kardiopulmonal belastningstesting (CPET) og ernæring

Metabolske enheter – kardiopulmonal belastningstesting (CPET) og ernæring

Kardiopulmonal belastningstesting, og ernæringsmessig vurdering og evaluering av fysisk form og sportsprestasjoner – mobilt eller stasjonært system.

Søvndiagnostikk og behandling

Søvndiagnostikk og behandling

SomnoStar z4-søvnsystemet og QDC-Pro bruker cRIP med teknologi for flowvolumsløyfe for omfattende søvndiagnostikk.